Tjänstlista

Konstruktion av 4VAC Vacer. En lätt, tyst och energisnål grovsugare monterad på lastbil.

2007-2008

Konstruktionsledare och delägare

Upprättande av konstruktionsunderlaget för torrsugare monterade på lastbilar och semitrailers samt sopsug aggregat för tömning av sopor i flerfamiljshus, sjukhus, butiker och industrier.

Konstruktionsledare

Ansvarig för konstruktion av ny rostskyddsmaskin till Ford i Southampton för Transit modellen. Konstruktion av ombyggnad av befintlig rostskyddsmaskin för Mitsubishi Colt och Smart forfour på NedCar i Born, Holland. Konstruktion av utrustning för takskarvstätning av Focus och C-max till Ford i Saarlouis, Tyskland.

Konstruktionsledare

Konsultuppdrag hos Eftec Engineering AB. Konstruktion av ombyggnad av befintliga rostskyddsmaskiner till ny Astra på GM i Antwerpen, Belgien, Ellesmere Port, England och Bochum, Tyskland.

Konstruktör

4VAC AB

2006-2007

DISAB

2004-2006

Eftec

2003-2004

Knightec AB

Konsultuppdrag hos Industriteknik i Hässleholm där jag konstruerade vik- och svetsutrustning för tillverkning av Ikeas trådbackar. Konsultuppdrag hos Eftec Engineering AB: Konstruktion av rostskyddsutrustning till Nissan i Barcelona. Konstruktion av ombyggnad av rostskyddsmaskin till Meriva på Opel i Zaragoza, Spanien.

Konstruktör

2001-2003

Knight

Projektledare och konstruktör

2009-

PPM AB

Konstruktion, projektledning av processutrustning för framställning av snacks, potatischips och pommes frites. Har bland annat varit projektledare och ansvarig för installation och start av första potatischipslinjen i Bangladesh.